Partners

Shift görs möjligt tack vare våra partners som backar upp och stöder oss i vårt och torrt. Spana in vilka de är och hur de kan hjälpa dig som entreprenör:

SEB har skapat ett helt ekosystem där du som entreprenör kan få hjälp att växa, både ditt företag och din privatekonomi genom livshändelser. Shift är en del av Entreprenörstrappan, ett kretslopp där SEB stöttar och driver hållbart entreprenörskap i flera steg. SEB Growth erbjuder ett helhetserbjudande för snabbväxande företag. Ett annat initiativ från SEB är Innovation Forum där unga, lovande bolag får chansen att pitcha sina idéer till investerare. I Greenhouse erbjuder SEB en helhetslösning för tillväxtföretag med experthjälp, nätverk, event, stöd och rådgivning. Om du vill veta mer om vad SEB kan erbjuda dig som privat eller företagskund, följ länkarna https://seb.se/privat/bli-kund och https://seb.se/foretag/bli-foretagskund

Volatis affärsidé är att skapa värde genom att förvärva bolag med beprövade affärsmodeller, ledande marknadspositioner och starka kassaflöden till rimliga värderingar och vidareutveckla dessa med fokus på långsiktigt värdeskapande. Genom en aktiv förvärvsstrategi och visionen att vara Sveriges bästa ägare av medelstora bolag har Volati levererat en uthållig och stark lönsamhetstillväxt sedan starten 2003. 

Almi Invest är Sveriges mest aktiva investerare i startups. Investeringarna görs i hela landet via 8 regionala riskkapitalbolag samt ett nationellt riskkapitalbolag inom GreenTech. Med hjälp av ett 40-tal Investment Managers gör almi Invest cirka 50 nyinvesteringar per år.

Nyvik är ett investmentbolag grundat av entreprenören Jens Nilsson som byggt upp techbolaget Offerta. Förutom venture-investeringar ingår också Nyvik Ventures i strukturen där man arbetar operativt med olika verksamheter.

Ingager är en digital marknadsföringsbyrå som är specialiserad på Metas plattformar. Teamet består av ett 80-tal medarbetare med kontor i Stockholm, Köpenhamn och Berlin.

Alfvén & Didriksons är en aktiv och långsiktig investerare som gillar entreprenörer med internationella tillväxtambitioner. Investmentbolaget grundades 2010 och har idag ett 20-tal portföljbolag.

Novax investerar i små och medelstora tillväxtbolag framförallt verksamma i sektorerna: Hälsa & Friskvård, Teknisk säkerhet, Framtidens mat och Digital Infrastruktur för Retail. Novax är aktiva, långsiktiga ägare som sätter tillväxt i fokus och bidrar med branschkunskap, nätverk och ett ekosystem av kompetens- och kunskapsdelning såväl som praktiskt stöd.

Swedia Capital är ett privatägt investmentbolag som fokuserar på investeringar i entreprenörsledda bolag. I portföljen ingår ett 20-tal både noterade och onoterade bolag.